Gitte Stokholm

Efter mange år som  økonomi- administrationschef i forskellige produktions- og salgsvirksomheder, valgte jeg i 2020 at blive selvstændig og i stedet at arbejde som freelance regnskabschef, bogholder og controller. 

 Jeg oplever, især hos mine mindre kunder,  at de ser det som et kæmpemæssig  plus, at de kan få mig til at varetage deres bogholderi og de dermed ikke skal bruge så meget "tankevirksomhed" og spekulationer på moms, skat og rengskab - det passer jeg nemlig .  Mine kunder kan nemlig dermed fokusere på netop det, de brænder for.

Jeg varetager alle opgaver indenfor økonomi, regnskab og bogholderi.  Det  er alt fra at aflaste i en travl periode, løse et akut problem i bogholderiet fx i forbindelse med sygdom til et længerevarende samarbejde. 

I mig får du en solid, kompetent og loyal samarbejdspartner, der går til opgaverne med interesse og med ære i at overholde deadlines.

Vores samarbejde kan enten foregå ved, at jeg sidder internt i dit bogholderi – eller ved at jeg løser opgaverne hjemme fra eget kontor.

 Hvis du ikke benytter eget IT system, kan jeg opkoble dit regnskab i min  E-conomic el. Dinero løsning.